↑ Return to درباره ما

Print this برگه

پرسش و پاسخ

 فرم ارسال سوال

با سپاس فراوان از شما بازدید کننده محترم لطفا موارد خواسته شده را پر کنید.

با تشکر

:Hossein Saremi
You can ask your questions about Hand ,Elbow,shoulder problems in persian,English,French,German and Arabic languages

 

نام شما (الزامی)/Full Name

آدرس پست الکترونیکی شما (الزامی)/Email

موضوع/Subject

پیام شما/Question



captcha


لطفا کد مشاهده شده در تصویر را در کادر ذیل وارد نمایید.

برخی از سوالات ارسال شده به سایت جهت بازدید عمومی:

کردونی:باسلام من یک بار دراثر غش کردن دچار در رفتگی شانه شدم که پزشکم مجبور شد زیر بیهوشی برام جا بندازه الان سه چهارماه گذشته.دوتا سوال داشتم اینکه گاهی اوقات با بالا یا پایین بردن دستم حس میکنم عصب دستم میگیره آیا بهبودی کامل رو مثل قبل پیدا میکنکم و دوم اینک ممکنه شونم حساس شدده باشه که خیلی زود به زود دچار در رفتگی شانه بشه.با تشکر

دکتر صارمی:

سلام شانس دررفتگی مجدد به فاکتورهای زیادی از جمله سن بستگی دارد و بطور کلی حدود ۵۰% است اکنون شما باید فیزیوتراپی تقویت عضلات اطراف شانه انجام دهید ولی اگر دررفتگی مجدد و یا علائم بی ثباتی شانه را داشته باشید باید جراحی شوید  بی ثباتی شانه با وجود درد در انجام بعضی حرکات شانه یا احساس ترس از دررفتن و یا احساس نیمه دررفتگی در بعضی حرکات که دوباره سر بازو خودش جا میرود مشخص میشود

امرائی :باسلام:مدت یکسال است که دراثر ورزش والیبال دچاردرد شدید در ناحیه شانه شده ام که براثر ضربه درارتفاع بالا درد شدیدی درناحیه شانه ایجاد می شود که تا ناحیه آرنج نیز تیر می کشد با سپاس.

 دکتر صارمی:

سلام احتمال وجود بی ثباتی در شانه بدلیل پارگی کوچک لابروم(واشر اطراف کاسه شانه) و یا گیر افتادگی (impingement)یا پارگی تاندونهای کلاهک چرخاننده(Rotator cuff) شانه وجود داردکه با معاینه و ام ار ای مشخص میشودوالیبالیستها مستعد گیر افتادگی عصب تاندونهای روتاتور کاف شانه هم هستند

  کاروان:با سلام .من در واحد چاپ وتکثیر بیمارستان کار میکنم از آنجایی که کلیه امور (بیش از ۹۰%)کارهایم با دست راست انجام میدهم الان مدت یک ماه است که درد شانه دارم وحتی بعداز خواب ودر هنگام صبح شانه ام قفل وبه درد وسختی تکان میخورد وبعد از مدتی از کار راحتتر کارها را انجام میدهم پیش دکتر ارتوپد هم رفتم یه تعداد مسکن داد  چکار کنم؟

پاسخ دکتر صارمی: سلام، حتما باید شانه شما معاینه شود و علت ان مشخص و درمان شود با شرح حال به تنهایی نمیتوان  علت ان را تشخیص داد و مسکن فقط علائم ان را کم میکند وتاثیری در درمان علت ان ندارد لطفا به قسمت درباره سایت—–ویزیت بیمار مراجعه نمایید

 اسد: سلام جناب آقای دکتر من۶۰ سال سن دارم حدود ۲سال پیش دردی درناحیه شانه احساس وبا پیگیری های فراوان در تهران وشیراز تشخیص پاره گی تاندون ریتیتور کاف دادند ودرنهایت در آبان ماه جاری دربیمارستان چمران شیراز آرتروسکپی کردم که ۲عدد انکور و مقداری نخ بخیه فا مورد استفاده قرار گرفته است جدود ۵ماه از جراحی میگذرد متاسفانه هنوز هم درد دارم هم محدودیت چرخش شانه البته بعد از آرتروسکوپی فرمودند پارگی خیلی گسترده بوده ولی عمل موفقیت آمیز بوده آیا بعد از ۵ ماه درد و محدودیت چرخش شانه طبیعی میباشد

پاسخ دکتر صارمی:سلام،درد و محدودیت حرکتی پس از ۵ ماه از جراحی آرتروسکوپی شانه باید حتما بررسی شود .معاینه بالینی و بررسی فیلم آرتروسکوپی شانه شما میتواند به پزشک بررسی کننده کمک کند تا تشخیص علت آن و پیگیری درمان ان را انجام دهد

محمد:

من یک سال پیش دچار پارگی تاندول شانه راست شدم بامراجعه به بیمارستان میلاددکتر ……مرا به جراحی بازنوبت داد ازآنجاییکه دوران نقاهت آن طولانی بود ومن گارگر هستم نرفتم حال درموردآرتروسکوپی شانه مطالب شماراخواندم سه سوال ازحضورتان دارم۱-دوران نقاهت این روش چقدر است۲-مبلغ آن چقدر می شود ۳-طریقه نوبت گرفتن ازبیمارستان بعثت چگونه است؟با تشکر

پاسخ دکتر صارمی:

سلام ،دوره نقاهت بستگی به نوع تاندون و میزان پارگی متفاوت و از ۶ هفته تا ۳ ماه فرق دارد.هزینه جراحی آرتروسکوپی هم به تعداد پیچهای مصرفی بستگی دارد و از یک تا حداکثر ۵ میلیون تومان بر حسب میزان وسعت پارگی فرق میکند(البته در تهران بدلائل خاص! این هزینه دو تا چها برابر است ).برای اطلاع از نوبت به قسمت درباره ما در سایت مراجعه کنید ولی اگر ام آر آی یا نامه از همکار متخصص دارید همان روز بدون نوبت ویزیت میشوید

 هستی:آیا آرنج تنیس بازان درمان قطعی دارد،من خانمی خانه دار هستم  که یکسال است که داروی مسکن میخورم و چند بار هم تزریق کورتون و فیزیوتراپی کرده ام  ولی خوب نشده ام

پاسخ دکتر صارمی: درمان  جراحی آرتروسکوپیک آرنج تنیس بازان بسیار موثر است و علاوه بر بهبود کامل در حدود ۹۰% افراد،چون شکاف جراحی هم داده نمیشود محدودیت حرکتی و اسکار زخم جراحی هم ندارد

 

احمد:سلام،من چند هفته قبل مچم با شیشه برید و در شهرستان آنرا جراحی کردم،در فیزیوتراپی یکی از بیماران شما را ملاقات کردم که در خلاصه پروندهاش نوشته شده بود که عصب با میکروسکوپ ترمیم شده است  .آیا نتیجه درمان ترمیم با میکروسکوپ بهتر است؟ اگر ممکن است بر روی سایت مطلب بگذارید.

پاسخ دکتر صارمی: ترمیم میکروسکوپی عصب که با بزرگنمایی زیاد با میکروسکوپ در حین ترمیم جراحی عصب  انجام میشود،کاری فوق تخصصی است که بدلیل آنکه رشته های مختلف عصبی حسی و حرکتی دقیق تر مقابل هم قرار میگیرند نتایج به مراتب بهتری دارد.

 ali:

با سلام بعضی اوقات استخوانهای آرنجم به هم گیر میکنند و با باز کردن کامل دستم با صدایی که همراه با کمی درد است قفل آزاد میشود آیا این مشکل نیاز به پیگیری دارد؟ با تشکر

پاسخ دکتر صارمی:

صدا ی مفاصل اگر همراه درد نباشد ایرادی ندارد ولی چون آرنج شما درد دارد باید بررسی شود بخصوص چون همراه با قفل شدن است بررسی آن لازم است.

 

کاربر:

 

در بعضی از دارو خانه ها و شبکه های ماهواره ای تبلیغاتی در مورد بعضی از داروها دیده میشود که با قیمت بالا جهت باز سازی مفاصل در کوتاه مدت به فروش میرسد.آیا مفاصل قابل باز سازی در کوتاه مدت و با این داروها میباشد؟ با تشکر

پاسخ دکتر صارمی:

متاسفانه هنوز دارویی که بتواند غضروف را بازسازی کند وجود ندارد.تمام موارد  ذکر شده شما  اگر چه ممکن است اثر روانی مفیدی بر بیمار داشته باشند ولی جنبه تبلیغاتی و تجاری دارد ..یادآوری میشود که بسیاری از این داروهای موجود در کشور تقلبی و غیر قابل اعتماد هستند

زهرا:

 

با سلام.آقای دکتر من ۱۷ سالمه و حدود ۶ ماهه انگشت های هر دو دستم مخصوصا در شب و صبح زود حالت خواب رفتگی پیدا میکنن و همچنین با درد هم همراهه به طوریکه از خواب بیدار میشم.آزمایش تیروئیدهم دادم و هیچ مشکلی نداشتم.نوار عصب و عضله که دادم دکتر گفت تنگی کاناله و باید هر دو دستم جراحی بشه. آیا بعد از جراحی مشکلم حل میشه یا خیر؟ آقای دکتر من از بروجردم و میخوام لطفا شما من رو ویزیت کنید اما شرایط نوبت دهی رو نمیدونم.لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ دکتر صارمی:

اگر تشخیص تنگی کانال دست باشد با جراحی کاملا” خوب میشود.در مورد نوبت دهی به قسمت ویزیت بیمار(درباره ما)سایت مراجعه فرمایید

 

شهرام:

با سلام, پدر من ۶۵ ساله است و درد شانه دارد  عکس رنگی گرفته, گفته اند پارگی تاندون شانه دارد  با فیزیوتراپی هم خوب نشده .اگر جراحی نکند  و با مسکن تحمل کند ایرادی ندارد؟

پاسخ دکتر حسین صارمی: 

پارگی تاندونهای کلاهک چرخاننده شانه اگر درمان نشود باعث به هم خوردن مکانیک شانه و تخریب مفصل و نهایتا” نیاز به مفصل مصنوعی میشود

 احمد:

جناب دکتر سلام,  کسی که دررفتگی شانه مکرر دارد اگر جراحی نکند  آسیب بیشتری خواهد دید؟

پاسخ دکتر حسین صارمی:

بله با هر بار دررفتگی,  ایجاد آسیب استخوانی در سر استخوان بازو و لبه کاسه بازو(گلنوئید) تشدید میشود و درمان آن را مشکل تر و با عارضه تر میکند

 مهدی :

آیا هر درفتگی شانه نیاز به جراحی دارد؟

پاسخ دکتر حسین صارمی:

چنانچه بیش از یک بار دررفتگی شانه ایجاد شود و از نوع دررفتگی اختیاری نباشد حتما باید جراحی شود.

 

moshtaba:

اگر برای کسی بعد از عمل شکستگی آرنج عفونت زیاد وجود داشته باشد باید چه کار کرد؟

پاسخ دکتر حسین صارمی:جراحی مجدد و شستشوی مکرر و با بررسی جوش خوردن یا نخوردن شکستگی ممکن است خارج کردن یا تعویض پلاتین به نوع خارج از بدن نیاز باشد

فیزیوتراپی نصر:

با سلام جناب آقای دکتر صارمی از لطف شما در ریفر کردن بیمار خانم ——- به فیزیوتراپی نصر سپاسگزارم. بنده با استفاده از سایت جالب شما مطالب مرتبط را پرینت و به بیمار دادم. امیدوارم این همکاری ادامه یابد. لطفا از طریق ایمیل مذکور توصیه های لازم را به اینجانب ارایه نمایید. با سپاس مریم قاسمی فیزیوتراپی نصر

 پاسخ دکتر حسین صارمی: با سلام هدف اصلی سایت ایجاد ارتباط و هماهنگی بین بیماران” جراح و همکاران پزشک و فیزیوتراپ است تا فیزیوتراپی هر بیمار بر اساس سن عارضه و نوع جراحی انجام شده مطابق نیاز ایشان انجام شود تا بهترین نتیجه حاصل گردد.اینجانب در سایت و کلینیک مشتاقانه پذیرای نظرات و مطالب شما و دیگر همکارانتان هستم

رضا:

منظور از جراحی (در سوال کاربر مهدی) همان جا اندازی است؟

پاسخ دکتر صارمی:خیر منظور جراحی آرتروسکوپی یا باز است.  هر شانه ای که بیش از یکبار دررفتگی پیدا کند برای پیشگیری از آسیب بیشتر باید جراحی شود(ترجیحا” آرتروسکوپیک).دررفتگی اختیاری بحث جداگانه ای دارد.بزودی درباره بی ثباتی شانه مطالب مفیدی بر روی سایت خواهد آمد

 

 

 

Permanent link to this article: http://shoulderclinic.ir/?page_id=306